3 tanker om "Øh, hvor skal vi hen, du? Ligger Aarhus Universitetshospital i Tage-Hansens Gade eller i Nørrebrogade eller i P.P. Ørums Gade eller i Skejby ??????"

  1. pallehh.dk er den perfekte blog for alle, der ønsker at vide om dette emne. Du ved så meget dens næsten svært at argumentere med dig ( ikke at jeg virkelig ville ønske … haha) . Du helt sikkert sætte et nyt spin på et emne thats blevet skrevet om i årevis . Great stuff , lige stor! hilsen!

  2. Hej der, jeg elsker din blog pallehh.dk . Er der noget jeg kan gøre for at modtage opdateringer som et abonnement eller nogle ting ? Jeg er ked af jeg ikke bekendt med RSS? bedste ønsker

  3. Det er en skam , du ikke har en donere knap! Jeg ville helt sikkert donere til dette fremragende blog! Jeg gætter for nu vil jeg nøjes med bookmarking og tilføje dit RSS-feed til min Google-konto. Jeg ser frem til nye opdateringer og vil tale om denne blog med min Facebook-gruppe . Tal snart! ønsker dig held og lykke!

Der er lukket for kommentarer.